Duchapřítomná ošetřovatelka 86leté ženy přivoláním strážníků zachránila život své svěřenkyni
Ilustrační foto
Most

Most - O pomoc strážníků požádala na tísňové lince Městské policie Most pracovnice pečovatelské služby Setřičky s. r. o., která se stará o 86 letou seniorku. Ta údajně neodpovídala na SMS zprávy, nezvedla telefon a nereagovala na zvonění na domovní zvonek.

To se podle oznamovatelky běžně nestávalo a uvedla, že se obává o její život. K události byla okamžitě vyslána motohlídka strážníků, která se na místě spojila s oznamovatelkou. "Na zvonění a klepání na dveře seniorka nereagovala, a proto vznikla důvodná obava, že je ohrožen její život nebo zdraví. Strážníci proto zajistili otevření dveří a o vstupu do bytu vyrozuměli Policii ČR. V bytě poté nalezli ležící šestaosmdesátiletou ženu, která nebyla v bezvědomí, ale nebyla schopna se pohnout ani mluvit," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci předali seniorku přivolaným pracovníkům zdravotnické záchranné služby. Ošetřovatelka strážníkům poděkovala za záchranu své svěřenkyně.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru