Havárie na Mostecku: Tři chodci a cyklista utrpěli zranění při nehodách, škody jdou do milionů
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Dopravní policie v říjnu vyjížděla na Mostecku k 96 nehodám. Oproti říjnu 2018 došlo k poklesu o 24 nehod. Informovali o tom policisté v aktuálních statistikách.

Stejně jako loni při říjnových nehodách ani letos nikdo nezemřel, ani neutrpěl těžké zranění. Deset lidí vyvázlo s lehkým zraněním. Škody dosáhly částky 4,26 milionu korun. Jeden řidič byl pod vlivem alkoholu.

V obci Most se stalo 41 střetů, na silnicích I. třídy havarovalo 27 motoristů. Nejčastějšími příčinami dopravních kolizí byl nesprávný způsob jízdy, nedání přednosti v jízdě a překročení povolené rychlosti.

Tři chodci a jeden cyklista při nehodách utrpěli lehká zranění. V 18 případech se motoristé střetli s lesní zvěří.

Nejvíc havárií se stalo ve středu a v úterý, klid byl na silnicích v neděli. Muži bourali v 44 případech, ženy se na nehodovosti podílely 12x. Nepříznivá doba pro motoristy byla mezi 06. až 10. hodinou, kdy policie řešila 28 nehod, a jen dvě kolize se staly od půlnoci do čtvrté hodiny ranní.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru