Zloděj sáhl v herně za barový pult a vzal si 22 tisíc. V obchodě pak ještě ukradl 33 párů ponožek
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu krádeže čelí obvinění 29letý muž z Litvínova. Podle policie má mít na svědomí dvě krádeže. V herně ukradl 22 tisíc korun, v obchodě 33 párů ponožek.

První krádež se stala v jedné mostecké herně, kde muž využil nestřeženého okamžiku a za barovým pultem měl odcizit finanční hotovost ve výši 22 tisíc korun určenou na výplatu výher. Odcizené peníze užil pro svoji potřebu.

Minulý týden měl v mosteckém obchodním domě v jedné z prodejen odcizit 33 párů ponožek v hodnotě 1 600 korun. Ty si ukryl do přinesené tašky a poté zamířil k východu. Spustil se alarm a muž se dal na útěk.

"Daleko neběžel, ještě v obchodním centru byl zadržen pracovníkem ostrahy. Lup byl zajištěn a vrácen zpět prodejně. Policisté šetřením zjistili, že obviněný Litvínovan byl již v minulosti za obdobná jednání odsouzen a nyní je v podmínce. Za tato jednání mu nyní hrozí v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody," poznamenala mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru