Muž chtěl oklamat kriminalistu. Drogy hodil do křoví
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Most - Kriminalistu chtěl oklamat 38letý muž z Mostu, kterého vyšetřovatel obvinil z přečinů přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu a výroby a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu.

"Muž byl přistižen v Mostě v ulici 1. máje tento měsíc, kde kriminalisté v místě prováděli šetření k jiné události. Policisté věděli, že muže hledají kolegové obvodního oddělení a zadrželi ho. Muž sice nejprve nereagoval na policisty, až po zákonné výzvě zastavil. Kriminalisté si však všimli i podezřelého pohybu muže a následně po pátrání v jeho okolí nalezli v křoví krabičku, ve které byly dva sáčky," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

V jednom se nacházel pervitin a v druhém pseudoefedrin. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k vazebnímu stíhání, soudce vazbu uvalil. Muž byl již za trestnou činnost v souvislosti s drogami odsouzen a je v podmínce.

V září byl též mosteckou policií obviněn za přechovávání věcí na výrobu omamných a psychotropních látek v bytě a v bytové komoře na sídlišti Výsluní.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru