Další dopravní akce na Mostecku: Pokutu kromě šesti šoférů dostal i jeden chodec
ilustrační foto
Most

Most - Dopravní policisté kontrolovali začátkem týdne silniční provoz v rámci krajské dopravní akce, která byla zaměřena mimo jiné i na kontrolu chodců.

Hlídky sledovaly dodržování pravidel silničního provozu v Mostě, v obcích v okrese a také na silnicích první třídy. Během dne muži v uniformách zastavili a zkontrolovali 22 motorových vozidel a při kontrolách odhalili celkem 10 přestupků v dopravě. Za ně policisté uložili řidičům pokuty ve výši 4 300 korun.

Jeden přestupek bude postoupen do správního řízení. "Jeden chodec porušil předpisy a vyinkasoval za to pokutu, pokutováno bylo i šest řidičů, u nichž policisté zjistili nepoužití zádržného systému, a u tří aut byl nevyhovující technický stav," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru