Odsouzeným z Bělušic nebyla lhostejná tragédie v Ostravě, přispěli rodinám příslušníků vězeňské služby
Věznice Bělušice. Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Most

Bělušice - Tragická událost, ke které došlo v ostravské nemocnici a při které zahynuli i příslušníci vězeňské služby, není lhostejná ani odsouzeným z Věznice Bělušice.

Vězni z Věznice Bělušice přispěli částkou 1.350 korun na pomoc rodinám příslušníků Vězeňské služby České republiky, kteří tragicky zahynuli při útoku aktivního střelce v čekárně traumatologického oddělení Fakultní nemocnice Ostrava dne 10. prosince letošního roku.

Veřejná sbírka vyhlášena Generálním ředitelstvím VS ČR a Nezávislým odborovým svazem ČR nebyla lhostejná pěti odsouzeným z Věznice Bělušice pracovně zařazeným ve vnitřní režii věznice. Na základě zveřejnění sbírky v mediích požádali o pomoc zaměstnance věznice o vykontování v průměru 270 korun a zaslání na transparentní účet. (DVra)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru