Strážníci našli v noci ve vchodě zatoulaného chlapce. Lidé si ho spletli s bezdomovcem
Ilustrační foto
Most

Most - Hodinu po půlnoci se obrátila na linku 156 mostecké městské policie oznamovatelka, která uvedla, že ve vchodě v ulici Lipová pravděpodobně přespává osoba bez domova.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě zjistili 14 letého chlapce. Ten uvedl, že čeká na autobus a byla mu zima, tak se šel ohřát do vchodu, ve kterém dříve bydlel.

"Strážníci chlapce převezli služebním vozidlem do místa bydliště, kde ho předali jeho otci. Ten uvedl, že syn měl přespat u své sestry, a proto ho nepostrádal. Strážníci muže poučili o povinnosti řádně pečovat o nezletilé dítě," uvedla mluvčí městských policistů Veronika Loucká.

Muž poté strážníkům poděkoval, že mu dopravili syna v pořádku domů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru