Na co si lidé v Litvínově stěžují? Nejvíc jim vadí nesvezený odpad
Když svozová firma nezvládá, přetékají v Litvínově popelnice. Foto: Oldřich Hájek
Most

Litvínov - V loňském roce přijal litvínovský městský úřad 21 stížností. Jedná se o stejný počet stížností jako v roce předchozím (v roce 2017 přijato 14 stížností). Informovala o tom radnice po poslední schůzi radních.

Obyvatelé Litvínova a okolí si stěžovali např. na nepravidelný svoz tříděného komunálního odpadu, na dopravní situaci a rekonstrukci ulice U Zámeckého parku, na realizaci výtluků v Litvínově, na parkovací místa v ulicích Tylova, Hamerská, Na Kopci a u Koldomu, stížnost na budovu staré vodárny v ul. Ladova atd.

Ze všech stížností byly pouze čtyři důvodné, čtyři částečně důvodné, většina pak nedůvodná. Některé stížnosti se vůbec netýkaly záležitostí v součinnosti s městským úřadem (např. chování prodavaček v jedné z prodejen v Litvínově, úroveň balíčků potravinové pomoci…).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru