Na mosteckém sídlišti hořel v jedinou noc kontejner a automobil
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté obvodního oddělení Most Zahradní včera večer vyjížděli do ulice Javorová v mosteckém sídlišti Zahradní, kde mělo dojít k požáru plastových kontejnerů.

Po příjezdu na místo kolem 22.30 hodiny hlídka viděla jeden hořící kontejner a druhý byl ohněm zjevně poškozen. Policisté hořící kontejner přesunuli na bezpečné místo, aby nedošlo k zahoření dalších plastových nádob na odpady. Následně na místo dorazili hasiči a požár uhasili. Poškozená firma vyčíslila způsobenou škodu na částku 8 700 korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

"Stejné policejní oddělení se zabývá aktem neznámého žháře, který včerejší noci v jiné ulici a o několik hodin dříve na stejném sídlišti úmyslně zapálil interiér zde zaparkovaného motorového vozidla. I v tomto případě zasahovali mostečtí hasiči," dodala tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru