Ples města Mostu se neruší, v zařízení sociálních služeb je zákaz návštěv
Ilustrační foto
Most

Most – Město Most vydalo v souvislosti s koronavirem Covid-19 dvě zprávy. Jedna je potěšující, druhá se týká preventivního opatření.

„Vzhledem k tomu, že nebyly vydány v souvislosti s koronavirem COVID-19 pokyny k omezení pořádání hromadných akcí do 5 000 osob, se reprezentační ples městu Mostu, který je naplánovaný na sobotu 7. března 2020, neruší,“ informovalo město Most.

U plánovaných akcí nad 5 000 osob budou muset pořadatelé akci ohlásit příslušné krajské hygienické stanici. Rozhodla o tom Bezpečnostní rada státu.

Zákaz návštěv

Městská správa sociálních služeb v Mostě na základě rozhodnutí Krizového štábu Ústeckého kraje vydává ve svých pobytových zařízeních sociálních služeb v souvislosti s koronavirem COVID-19 od pátku 6. března 2020 až do odvolání zákaz návštěv.

Zákaz platí v těchto objektech:

  • Domov pro seniory, Domov se zvláštním režimem a Domov pro osoby se zdravotním postižením, Barvířská 495, Most
  • Domov pro seniory, Jiřího Wolkera 404, Most
  • Domov pro seniory, Antonína Dvořáka 2166, Most

Zákaz návštěv na všech lůžkových odděleních vydala již také společnost Krajská zdravotní. Více informujeme zde.

Na infekčním oddělení ústecké nemocnice v tuto chvíli leží několik lidí, u nichž se nákaza koronavirem prokázala, další čekají na výsledky testů. Čtěte ve zprávě na našem webu na tomto odkazu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru