AKTUÁLNĚ: Na Mostecku přibyli dva nemocní. Oba se asi nakazili jinde
Ilustrační foto
Most

Mostecko – Počet lidí s pozitivním nálezem na Covid-19 se na Mostecku v pátek zvýšil na šest.

V pátek odpoledne přišla zpráva o čtvrtém potvrzeném případu člověka s pozitivním nálezem na COVID-19 na území Litvínova. Nemá žádnou souvislost s předchozími třemi výskyty. „Jde o člověka s cestovatelskou anamnézou, který ihned po návratu domů nastoupil karanténu. I u něj je naštěstí průběh onemocnění mírný,“ uvedla starostka města Litvínova Kamila Bláhová.

Na území města Mostu je už druhý pozitivně testovaný na onemocnění způsobené novým koronavirem. Město Most o tom v odpoledních hodinách informovala Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje. Druhý pozitivně testovaný člověk má mírný průběh onemocnění a nákazu si přivezl pravděpodobně z Prahy.

V kraji je 69 případů, u nichž hygienická stanice prokázala onemocnění virem SARS-Cov-2, který způsobuje nemoc Covid-19. Čtyři pacienti se již plně uzdravili.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru