Muž zneužil služební auto i druhý klíč a jel do práce krást
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže 34letého muže z Chomutovska. Ten měl přijet do areálu jedné firmy na Litvínovsku. Tam za použití zřejmě shodného klíče měl vniknout do zajištěné garáže, ze které měl odcizit tlakový mycí stroj, vysavač, vrtací kladivo a další věci, vše v celkové hodnotě 24 tisíc korun.

Do areálu se dostal tak, že do něj vjel služebním vozidlem, neboť tam pracoval u jedné externí firmy a prostředí znal. "Část odcizených věcí prodal, vrtací kladivo dal do zastavárny, kde bylo kriminalisty zajištěno a bude vráceno zpět poškozené firmě. Obviněnému muži za krádež hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Muž je nyní ve věznici pro jinou trestnou činnost," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Případ objasnili kriminalisté odhalující majetkovou trestnou činnost.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru