Nočním Mostem se toulaly dvě děti. Byly unavené a chtěly už spát
Ilustrační foto
Most

Most - V jednu hodinu v noci si strážníci mostecké městské policie všimli při kontrolní činnosti v ul. Velebudická, že se po silnici pohybují tři osoby, z nichž dvě vypadají jako osoby nezletilé.

"Šestiletý chlapec a čtrnáctiletá dívka byli ve společnosti 23 leté ženy, a nikdo z nich nebyl schopen odpovědět, proč jsou v nočních hodinách venku. Po zjištění totožnosti dětí je strážníci převezli do místa trvalého bydliště," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Rodiče dětí uvedli, že se domnívali, že přespávají u kamarádů. Také uvedli, že jsou děti pryč od 18 hodin. Děti však již předtím strážníkům řekly, že jsou venku od rána.

"Obě děti neměly žádné viditelné zranění, jen byly unavené a chtěly spát. Po předání dětí rodičům byli rodiče strážníky poučeni o následném postupu a událost byla předána k šetření orgánu sociálně právní ochrany dětí (OSPOD) na Magistrát města Mostu," dodala Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru