Rodinná oslava se zvrtla! Skončila fyzickým napadením a spoutáním útočníka
Strážníci s mužem zamířili do nemocnice. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku mosteckých strážníků 156 požádal po půlnoci o pomoc strážníky oznamovatel s tím, že dochází k fyzickému napadení na rodinné oslavě. K události byly vyslány dvě motohlídky strážníků, kteří se na místě spojili s oznamovatelem. Ten uvedl, že měli rodinnou oslavu a došlo k hádce, která vyústila ve fyzické napadení.

"V bytě pak strážníci uviděli ležícího muže zraněného v obličeji, kterého držel na zemi druhý muž. Ten uvedl, že ho museli zpacifikovat, protože je tak podnapilý a agresivní, že fyzicky napadal ostatní členy rodiny. Na místě byla napjatá atmosféra, ale strážníkům se podařilo všechny přítomné uklidnit," uvádí mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Poté se snažili strážníci podnapilého muže přesvědčit o tom, aby opustil byt, ale byl stále agresivní vůči své rodině i strážníkům. "Proto byli strážníci nuceni použít donucovací prostředky, podezřelého svedli na zem a přiložili mu pouta a doprovodili ho na vyšetření do nemocnice. Poté si agresivního muže se všemi poznatky převzali policisté Policie ČR k dalšímu šetření," dodala mluvčí Městské policie Most.

Celý zákrok strážníci zadokumentovali na minikameru, kterou je vybavena každá hlídka městské policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru