Strážníci v Mostě zajistili sedm osob hledaných Policií ČR! Jeden z mužů se dal na útěk
Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti v ul. Konstantina Biebla zajistila hlídka mosteckých strážníků muže, o kterém věděla, že je osobou hledanou Policií ČR. Hned tři osoby v pátrání najednou pak zajistili strážníci při pěší kontrolní činnosti v ul. Budovatelů. Také je poznali na základě místní znalosti.

Dalšího muže v pátrání poznal strážník, toho času mimo službu, a informoval své kolegy, kde se hledaný nachází. Hledanou ženu zajistili strážníci, pro ni nešťastnou náhodou. Byla spolujezdkyní muže, který řídil vozidlo bez technické prohlídky, pod vlivem drog a bez řidičského oprávnění. V těchto šesti případech nebyli strážníci nuceni použít donucovací prostředky a hledané osoby předali se všemi poznatky do rukou Policie ČR.

Bez donucovacích prostředků se neobešli v případě další osoby v pátrání. Motohlídka strážníků vyjela na oznámení muže, který požádal o pomoc, protože se čtyři osoby snaží dostat do jeho bytu. Dále v oznámení uvedl, že jedna z osob je v celostátním pátrání. "Strážníci se cestou na místo podívali prostřednictvím tabletu do registru hledaných osob a zjistili podobu muže v pátrání. Na místě ho pak na první pohled poznali. Při kontrole totožnosti si muž myslel, že na strážníky vyzraje, a sdělil, že nemá občanský průkaz, a uvedl fiktivní jméno. Strážníci ale věděli, že nemluví pravdu a oznámili mu, že bude předveden na Policii ČR k ověření totožnosti. V tu chvíli se dal na útěk. Strážníci ho však po pár metrech dostihli, svedli na zem a přiložili služební pouta," uvedla tisková mluvčí Městské policie v Mostě Veronika Loucká. Po vyšetření v nemocnici strážníci předali i posledního hledaného muže do rukou Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru