AKTUÁLNĚ: Srážka paraglidistů na Rané, zřítili se na stromy
Záchranná akce na Rané. Foto: Michal Hrdlička
Most

Raná - Dva paraglidisti skončili na kopci Raná v úterý v podvečer na stromech ve výšce přibližně osm až deset metrů. Na místě probíhá záchranná akce.

Podle zjištění naší redakce mělo dojít ve vzduchu ke kolizi dvou paraglidistů, kteří se po srážce zřítili do pod nimi rostoucích vzrostlých stromů, které naštěstí zpomalily a zastavil jejich pád na zem.

Na místo vyjela lezecká skupina hasičů ze stanice v Žatci a družstvo hasičů ze stanice v Lounech, kteří sportovce ze stromů vyprošťují. Je zapotřebí koruny prořezat, aby se k zaklesnutým paraglidistům dostali.

Na místo byl přivolán také vrtulník letecké záchranné služby z Ústí nad Labem. Paraglidisté ale nemají mít podle pozdějších zjištění závažná poranění.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru