Najděte po Mostě QR kódy a využívejte data od T-Mobile neomezeně po celý den
Zdroj: město Most / T-Mobile
Most

Most - Objevujte Most a přitom využívejte neomezená data zdarma. Nyní to jde jednoduše díky akci Spolu po magnetové společnosti T-Mobile. Ve spolupráci s městem byla po Mostě vybrána zájmová místa, do nichž byl nebo ještě bude umístěn QR kód, s jehož pomocí si lidé mohou aktivovat do mobilu neomezená data po dobu 24 hodin (platí pouze pro T-Mobile).

Je to motivace k výletům, z nichž můžete potom fotografie rovnou sdílet třeba prostřednictvím sociálních sítí se svými přáteli. Sdílejte, surfujte, využívejte po dobu 24 hodin zdarma neomezená data podle svých představ.

V Mostě najdete QR kódy na deseti místech, v knihovně, kině Kosmos, FUNparku, koupališti Ressl, Benediktu, Aquadromu, Matyldě, areálu kostela Nanebevzetí Panny Marie, na Turistickém informačním centru nebo nedaleko vchodu do budovy magistrátu. Všechna budou funkční od středy 15. července.

Pro aktivaci dat je třeba objevený QR kód naskenovat mobilním telefonem pro předvyplnění SMS nebo poslat SMS ve znění CESKELETO 62033 na číslo 4603. Na základě odeslané SMS ověří T-mobile vaši lokaci. Následně doručí osobní kód, jehož pomocí si v aplikaci Můj T-Mobile aktivujete neomezená data na 24 hodin zdarma. Podmínkou je tedy mít v mobilu staženou aplikaci Můj T-mobile.

Akce potrvá do konce srpna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru