Tohle už bylo moc! Drogy, dluhy a neustálé hádky stály dvojici místo na ubytovně
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Obyvatelé ubytovny UNO bývají svědky vyhrocených konfliktů častěji. To co ale předváděla jedna z ubytovaných dvojic, už překračovalo meze.

Dle strážného, který na ubytovně pracuje, začala dvojice holdovat drogám a v poslední době měla mezi sebou časté rozmíšky. Hrubost partnera se ale zvyšovala a strážný při poslední hádce nehodlal čekat, až dojde k fyzickému napadení a přivolal kolegy z městské policie. Shodou okolností ten den bylo taktéž rozhodnuto, že z ubytovny dostane tato dvojice výpověď. Kvůli tomu, že užívají návykové látky, opakovaně porušují ubytovací řád, hádají se nejen mezi sebou, ale i s ostatními a hlavně dluží nájemné.

Když strážníci na ubytovnu dorazili, žena tam již nebyla. Odpoledne se však vrátila, byla nepříčetná a napadala ostatní ubytované, proto strážníci vyjeli na místo opětovně. Ti ji dokázali uklidnit, ovšem ne na dlouho. Po dvou hodinách opět museli strážníci na místě klidnit situaci. Odvolán musel být z dohledu nad probíhajícím hokejovým utkáním i zástupce velitele městské policie. "Ani jeho výzvy oba výtečníci nebyli schopni akceptovat, takže rozlíceného muže musel strážník zklidnit za použití hmatů a chvatů a vyvést jej před ubytovnu. Až čerstvý vzduch výtržníka poněkud zklidnil a vyslechl si, že s ohledem na události celého dne musí opustit natrvalo ubytovnu okamžitě. A hned následující den se musela z ubytovny vystěhovat i družka, byť původně byla výpověď datována až za tři dny," uvedli k případu litvínovští strážníci v přehledu událostí na svém webu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru