VIDEO: Malé rány, pak velká exploze. Video zachycuje výbuch ve skladu munice v Bílině
Výbuch ve skladu policie.
Most

Bílina – Dělníci na železnici zachytili na mobilní telefon úterní explozi v muničním skladu v Bílině.

Záběry kolující na facebooku zachycují kouř stoupající z areálu pronajatého skladu v Bílině, který využívá Pyrotechnická služba Policie ČR k uskladnění vyřazené munice. Slyšet jsou rány. Mohou pocházet od vybuchujícího střeliva, jde ale o předběžné hodnocení. Ve vzduchu je cítit síra. Následuje velký výbuch, po kterém dělníci opouštějí násep na druhé straně silnice č. 13, kterou v tu dobu stále projíždějí automobily.

Část videa je již i na youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=S6tVaTx-M9c

Hasiči se následně pustili z bezpečné vzdálenosti a z úkrytu do boje s požárem, silnice byla uzavřena a okolí evakuováno.

„Prověřování okolností příčin vzniku požáru si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů. V této souvislosti proto nebudeme poskytovat žádné další informace. Na místě probíhají úkony související s ohledáním perimetru, objekt je uzavřen a policisté jej budou nadále střežit,“ uvedla oficiálně k události Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru