Dva muži se rozhodli přespat v opuštěném Repre. Za tři minuty bylo ale vše jinak
Dva muži se rozhodli přespat v opuštěném Repre, střeženém pultem centralizované ochrany městské policie. Do tří minut je měli strážníci. Foto: MP Most
Most

Most - Ve 22:10 přijalo operační středisko Městské policie v Mostě signál o narušení objektu Repre a na místo byla okamžitě vyslána motohlídka strážníků, která po svém příjezdu ve 22:13 provedla kontrolu narušeného objektu.

Při této kontrole hlídka zjistila nezajištěné dveře, za kterými se nacházely schody do sklepních prostor. Z otevřeného prostoru strážníci slyšeli hlasy dvou osob, a následně tyto osoby zajistili.

Muži uvedli, že nevěděli, že je objekt střežený městskou policií, a chtěli se jen vyspat. Strážníci oba muže vyprovodili z objektu a předali do rukou Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru