Silničáři mění asfalt na hlavním silničním tahu. Řekli, jaká jsou omezení a kdy bude hotovo
Probíhá oprava povrchu vozovky, doprava je svedena do jednoho dvoupruhu. Foto: e-deniky.cz
Most

Mostecko - Silničáři pracují na opravě povrchu hlavního silničního tahu ve směru z Chomutova na Teplice. Práce probíhají na výjezdu z Mostu. Informovalo o tom Ředitelství silnic a dálnic v Ústeckém kraji.

Silniční průtah I/13 ve meště Most prochází rekonstrukcí obrusné vrstvy ve směru Chomutov - Teplice. Přes jeden kilometr dlouhý úsek je nyní odfrézován a dokončení rekonstrukce je plánováno na listopad tohoto roku.

Pro řidiče znamená výměna asfaltového koberce dopravní omezení. Provoz je sveden v tomto úseku do jednoho pruhu v každém směru, je snížena rychlost. Uzavřen je také poslední vjezd do Mostu. Použijte nájezd u Tesca nebo u muzea. Rovněž poslední výjezd z Mostu ve směru na Teplice není nyní možný.

0510prutahmapa

Zdroj: ŘSD

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru