Partnerský pár před domem v Mostě brutálně zbil souseda! Tohle je rozpálilo do běla
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Z přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví obvinil vyšetřovatel mostecké policie 45letého muže a jeho 41letou partnerku.

Podle policie měl obviněný před domem v mostecké části Podžatecká v podvečerních hodinách napadnout poškozeného muže. Toho měl chytit pod krkem, povalit na zem a poté, co ho přisedl v oblasti hrudníku, tak ho měl opakovaně pěstí udeřit do obličeje. Následně se do konfliktu zapojila i partnerka obviněného. Do ruky si vzala drobné kamínky tzv. kačírek a s ním v dlani měla muže zaťatou rukou v pěst několikrát udeřit do obličeje.

Napadený muž utrpěl zranění v obličeji i na těle a došlo i k poškození zubů. Poškozený muž se zraněním vyhledal lékařské ošetření v nemocnici s odpovídající dobou léčení do šesti týdnů. Důvodem napadení byly sousedské neshody, kdy se útočníkům nelíbily nedopalky cigaret na jejich terase a tyto přisuzovali právě sousedům, i když ti měli být určitou dobu mimo domov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru