Mostečan neoprávněně bydlel v cizím bytě. Vyměnil si zámek a majiteli neotevřel
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu neoprávněného zásahu do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru čelí obvinění 55letý muž z Mostu. Ten měl užívat neoprávněně cizí byt, který mu nepatřil.

V bytě na sídlišti Pod Šibeníkem sice dříve bydlel, ale protože nehradil náklady, byla mu smlouva zrušena a na základě rozhodnutí soudu byl z bytu vykázán. "Muž měl ale klíče od bytu a v bytě pobýval po tři měsíce až do doby, kdy poškozený majitel bytu kontrolou na místě zjistil, že se v bytě svítí," popisuje tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Na zvonění nikdo nereagoval a dovnitř se nedostal, protože byl vyměněný zámek u bytových dveří, a tak majitel bytu na místo přivolal policii. Té nájemník otevřel a následně musel byt opustit. Majiteli bytu vnikla i hmotná škoda, neboť uvnitř bytu našel poškozené zařízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru