Solidarita se zdravotníky: Policisté a státní zástupci předali v nemocnici pořádnou dávku energie
Foto: Policie ČR
Most

Mostečtí policisté a státní zástupci Okresního státního zastupitelství v Mostě předali zdravotníkům mostecké nemocnice potravinářské energetické výrobky. Uvědomují si totiž současnou nelehkou situaci zdravotníků, kteří pracují s maximálním nasazením a mnohdy ani nemají čas se občerstvit.

S prvotním nápadem přišel minulý týden vedoucí oddělení hlídkové služby Martin Kovács, který se státní zástupkyní Okresního státního zastupitelství Most Lenkou Pastyříkovou oslovili zdravotníky s tím, že by jim rádi poděkovali za jejich obětavou a náročnou práci předáním osobního daru. V pátek večer pak Martin Kovács předal covidové jednotce nový kávovar s kapslemi, které spolu s Lenkou Pastyříkovou zakoupili. K tomuto daru přispěl finančně i ředitel mostecké policie Jiří Volprecht.

0211solidaritamost2

Foto: Policie ČR

A nezůstalo jen u této akce. Následně se přidali i jednotliví policisté z hlídkové služby a zaměstnanci mosteckého Okresního státního zastupitelství. Ti mezi sebou vybrali další částku a zdravotníkům zakoupili výrobky, které přispějí k rychlému dodání energie, kterou zdravotníci v této těžké době nutně potřebují.

Proteinové tyčinky, energetické nápoje, hroznový cukr, sojové produkty, džusy, trvanlivé pečivo dnes zdravotníkům, kteří stojí v první linii, předal osobně ředitel mostecké policie Jiří Volprecht, okresní státní zástupkyně OSZ Most Naďa Voláková, výše uvedení Martin Kovács a Lenka Pastyříková jako vyjádření podpory a solidarity.

Další dar covidovým jednotkám chce ještě předat Okresní státní zastupitelství v Mostě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru