Most dočasně snižuje nájemné z nebytových prostor a objektů v majetku města
ilustrační foto
Most

Most - Rada města Mostu rozhodla v souvislosti s vyhlášením nouzového stavu a karanténních opatření, týkajících se pandemie koronaviru, o dočasném snížení nájemného za období říjen až prosinec 2020 všem nájemcům objektů a nebytových prostor v majetku města Mostu vyjma školských zařízení.

Nová výše nájemného za každý uvedený měsíc je 1 Kč a jeho splatnost je k 31. prosinci 2020. Důvodem je omezení podnikání vyhlášeným nouzovým stavem v ČR.

Dále Rada města Mostu rozhodla, že město Most nebude v současně vyhlášené nouzové situaci řešit případné upomínky, nebude ani vyčíslovat smluvní sankce spojené s nezaplacením nájemného za nebytové prostory, objekty, pozemky, a to do termínu 31. 12. 2020.

Radní dále doporučili všem příspěvkovým organizacím města a společnostem, které jsou 100% vlastněny městem, které pronajímají objekty nebo nebytové prostory, postupovat vůči nájemcům v období od října do prosince 2020 obdobným způsobem jako město Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru