OPRAVDU SE STALO: Na návštěvě ukradl pračku, odvezl ji v nákupním vozíku
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu krádeže čelí obvinění 22letý muž z Mostu. Ten měl již loni v panelovém domě na sídlišti Pod Šibeníkem, kam přišel na návštěvu ke známým, odcizit cizí elektrospotřebič.

Uvnitř domu na chodbě si všiml, že dveře do kočárkárny jsou otevřené. Nahlédl dovnitř a do oka mu padla pračka, kterou si tam uložili obyvatelé domu. "Lup následně naložil do nákupního vozíku a odvezl ho ke své přítelkyni, kde pračku používali, neboť byla plně funkční. Dlouho se ovšem z nově nabyté věci neradoval. Jeho totožnost záhy odhalili policisté obvodního oddělení Most díky osobní a místní znalosti a odcizenou pračku zajistili a vrátili zpět původnímu majiteli," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž byl již za obdobný skutek odsouzen. V současné době je ve věznici pro jiný delikt.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru