PŘED A PO... Nepořádek u popelnic zmizel. Město vysvětlilo situaci
Před a po. Reprofoto: e-mostecko.cz
Most

Most - Upozornění na nepořádek na mosteckém sídlišti u panelového domu za Kahanem vložil v sobotu jeden ze členů facebookové skupiny Most. V neděli odpoledne je místo uklizené.

Nepořádek u kontejnerů mostecké technické služby sledují a snaží se s ním bojovat, jak je to jen možné. V týdnu jsme přinesli rozhovor s ředitelem společnosti, který se týkal výhradně problematiky odpadů v Mostě. Najdete jej na tomto odkazu včetně podcastu.

I u Kahanu byl nepořádek odklizený, hned jak to bylo možné. "Svozové vozidlo technických služeb bylo v opravě o den déle, než se původně předpokládalo. Nepořádek byl již odvezen. Děkujeme za pochopení," vzkázala mluvčí města Klára Vydrová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru