Opilec způsobil v Mostě nehodu a z místa ujel. Našli ho v rozbitém autě, ani nezapíral
Řídil pod vlivem alkoholu a ujel od nehody. Strážníci ho našli, ke všemu se doznal a skončil na Polici ČR. Foto: MP Most
Most

Most - O spolupráci požádal strážníky dopravní policista po oznámení na linku 158, že mělo osobní vozidlo nabourat do zaparkovaného vozidla a z místa ujet. Informaci předal operační pracovník všem hlídkám. Na relaci v radiostanici okamžitě reagovala motohlídka strážníků, která při průjezdu ul. Česká zjistila vozidlo odpovídající popisu, které vykazovalo známky poškození po dopravní nehodě.

Ve vozidle na místě řidiče seděl muž, kterého hlídka vyzvala k prokázání totožnosti. Následně se muž strážníkům doznal, že naboural do zaparkovaného auta a poté z místa odjel. Jelikož jmenovaný při komunikaci se strážníky vykazoval známky požití alkoholu nebo jiné návykové látky, byl hlídkou dotázán, zda před jízdou požil alkoholické nápoje, k čemuž se také doznal.

V průběhu šetření provedla další motohlídka strážníků kontrolu v ulici, kde mělo dojít k nehodě, a našla poškozené vozidlo. Celou událost se všemi poznatky a podezřelým řidičem si převzala dopravní hlídka Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru