AKTUÁLNĚ: Neviděli jste pohřešovaného muže z Mostecka? Zatím nepomohl ani vrtulník s termovizí
Pohřešovaný muž a pátrání policejního vrtulníku. Foto: Policie ČR / čtenář
Most

Most - Policisté pátrají po 64letém muži z obce na Mostecku. Rodina muže pohřešuje od včerejších ranních hodin, od 30. dubna 2021.

Podle zjištění se pohřešovaný nenachází v místě svého trvalého bydliště a není známo, kdy z domu odešel. Jeho mobilní telefon zůstal v domě. Naposledy byl viděn dne 28. dubna 2021 v odpoledních hodinách.

"Pohřešovaný je střední postavy, cca 180 cm vysoký. Má prošedivělé delší vlasy a plnovous, trochu prořídlé. K popisu oblečení informace nejsou. Informace přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

Detaily k hledanému muži naleznete zde (pokud již odkaz není dostupný, bylo pátrání ukončeno).

Podle informací redakce našeho serveru byl na pátrání po muži nasazen také policejní vrtulník s termovizí, který v pátek prohledával okolí Chrámců, které leží nedaleko rozhraní tří okresů: Mostu, Teplic a Loun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru