Muž v Mostě napadl přítelkyni železnou tyčí a vyhodil ji z bytu! Útočil i na strážníky
ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 se obrátila žena, že ji přítel fyzicky napadl železnou tyčí a vyhodil ji z bytu. Strážníci na místě kontaktovali muže, který doznal, že ženu napadl. Při jednání se strážníky byl vulgární a na strážníky útočil s cílem vyvolat potyčku.

Strážníci muže vyzvali zákonnou výzvou, aby zanechal protiprávního jednání, které muž neuposlechl, proto byli strážníci nuceni použít donucovací prostředky. Strážníci násilníka svedli k zemi a přiložili mu pouta. Ženu pak poučili o možnosti podání oznámení na Policii ČR a sdělili možný postup řešení domácího násilí.

Muže následně strážníci odvezli na ošetření po použití donucovacích prostředků a uložili mu pokutu ve výši 3000 Kč za neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru