Muž se v Mostě vloupal do auta, strážníci ho díky všímavé ženě měli do deseti minut
ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 oznámila žena, že z okna viděla muže, který rozbil okénko u vozidla a pravděpodobně něco odcizil. Operačnímu pracovníkovi velmi dobře popsala podezřelou osobu a směr jejího pohybu.

Na místo byly vyslány motohlídky strážníků, které se zaměřily na kontrolu okolí a pohyb popsané osoby stejně jako operátoři kamerového systému. Po deseti minutách strážníci zajistili muže, jehož popis odpovídal popisu svědkyně a ta muže následně označila jako osobu, která rozbila okno vozidla. Strážníci muže omezili na svobodě, přiložili mu služební pouta a předali ho se všemi poznatky policistům na obvodním oddělení Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru