Muži vypadla při napadení v parku peněženka s 19 tisíci. Jeho známý mu ji hned sebral
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu zatajení věci a pokusu krádeže čelí obvinění 27letý muž z Mostu. Ten měl okrást v parku svého známého o peníze.

Obviněný potkal poškozeného v centru města a následně spolu zamířili do nedalekého parku. Seděli na lavičce, když k nim přišel další jejich známý, který se se sedící dvojicí dostal do křížku a fyzicky měl napadnout jednoho z mužů. Ten upadl na zem.

Útočník z místa odešel a jeho jednání bylo řešeno v rámci přestupkového řízení. "Spolusedící, 27letý Mostečan, využil situace a poškozenému, kterému při pádu na zem vypadla z kapsy jeho oděvu portmonka, tuto odcizil. Podnikavec poté z místa ihned utekl," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Následně podrobil peněženku prohlídce, kde našel 19 tisíc korun. Peníze si ponechal a utratil je prý pro vlastní potřebu.

"Obviněný má mít na svědomí i vloupání do firemního vozidla. V ulici Hutnická v Mostě se měl vloupat za užití násilí do zaparkovaného auta, u kterého rozbil okno, a poté vnitřní část vozu prohledal. Nic se mu zřejmě nehodilo a hmotnou škodu způsobil poškozením vozidla. Obviněný Mostečan je vyšetřován na svobodě. Za tyto krádeže stíhanému hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru