Soudy zakázaly mužům řídit. Nic si z toho nedělali a vydali se autem na cesty
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - O tom, že někteří řidiči nerespektují zákony, svědčí tři případy, které řešila mostecká a hamerská policie.

V Janově na Litvínovsku hlídka hamerských policistů minulý týden v nočních hodinách zastavila ke kontrole řidiče osobního vozidla tovární značky Ford. Šetřením na místě hlídka zjistila, že řidič má vyslovené dva platné zákazy řízení, které porušil. Policisté 37letého řidiče z obce na Litvínovsku zadrželi a následně mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

I 25letý motorista z Teplicka, který řídil škodovku v mostecké ulici Mozartova, má dle zjištění policistů hlídkové služby od roku 2015 do roku 2022 dva platné zákazy řízení všech motorových vozidel vydané soudem v Mostě.

Na policii skončil i 34letý řidič z Mostu. I ten měl dle šetření mosteckých policistů řídit osobní vůz přesto, že má až do roku 2023 platný zákaz řízení z rozhodnutí soudu. Mostečan byl posléze řešen ve zkráceném přípravném řízení sdělením podezření ze spáchání trestného činu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru