Mladík se v Mostě vetřel do přízně důchodci. Na návštěvě ho pak přepadl
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Ze zločinu loupeže čelí obvinění 19letý mladík ze Sokolovska. Podle policistů měl minulý měsíc oloupit v domě na mosteckém sídlišti jednoho seniora u něj v bytě.

S ním se měl seznámit venku, když důchodce několikrát potkal a představil se mu smyšleným jménem. Jednoho květnového večera k němu přišel domů na návštěvu. Jak návštěva dopadne, se senior zřejmě nenadál.

Z nového známého se totiž vyklubal lupič. "Uvnitř bytu měl mladík seniora nejprve požádat o zapůjčení 100 korun. Ten to nejprve odmítl, ale posléze byl svolný s tím, že mu něco půjčí. Jenže obviněného již peníze nezajímaly tolik, jako platební karta. To poškozený odmítl. Poté začal být obviněný agresivní a seniorovi měl vyhrožovat násilím. Posléze mu měl odcizit televizi a s ní z bytu odešel," popisuje případ mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Poškozený vyčíslil škodu na částku 4 000 korun. Utrpěl i lehké zranění. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k vazebnímu stíhání mladého muže. Soud mladíka poslal do vazby, kde bude nyní probíhat jeho trestní stíhání. Odcizený televizor obviněný poškozenému po několika dnech vrátil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru