Mostecká dealerka si doma udělala výdejové okénko. Drogy spouštěla v krabičce od cigaret
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policisté mosteckého TOXI týmu odhalili muže a ženu, kteří měli dle kriminalistů zásobovat osoby z řad toxikomanů pervitinem. Vyšetřovatel obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 42letou ženu a 40letého muže z Mostu.

Mostečanka měla dle kriminalistů v Mostě, v ulici Zdeňka Fibicha, od loňského roku do letošního května nejméně ve více než stovce případů obstarat a následně prodat přesně nezjištěné množství metamfetaminu různým osobám za finanční částky. "Pro drogu si osoby chodily do bytu k obviněné, která jim drogu předávala z okna přízemního bytu. Nejprve vyinkasovala peníze a následně „zákazníkovi“ drogu z okna spustila v krabičce od cigaret. Obviněná také v 15 případech měla s někým drogu směnit za svíčky. Žena je vyšetřovatelem stíhána na svobodě a za distribuci návykové látky jí od soudu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," přibližuje mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Stejný trest může postihnout i obviněného 40letého Mostečana. I ten měl dle kriminalistů TOXI týmu poskytovat pervitin v loňském i letošním roce a to několika osobám v nejméně 33 případech. Drogy většinou prodával za různé částky, někdy je poskytl i zdarma a to na různých místech v Mostě, předem domluvených.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru