Havarovali dva opilí řidiči! Zůstala po nich na ulicích zničená auta a kovový plot
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Policie v Mostě zahájila stíhání 55letého muže z Mostu a obvinila ho z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Mostečan měl jako řidič osobního vozidla řídit ve večerních hodinách své vozidlo na sídlišti Výsluní v Mostě a to po předchozím požití alkoholu. Se škodovkou narazil do zaparkovaného vozu téže tovární značky, který poškodil.

Toto vozidlo bylo nárazem posunuto dopředu, kde narazilo do kovového plotu u objektu. Tím došlo k poškození přední i zadní části cizího auta i plotu. Následně z místa nehody odjel, aniž by událost ohlásil. "V sousední ulici však narazil na hlídku městské policie, která motoristu předala dopravním policistům. Ti u muže provedli z důvodu podezření na užití návykové látky dechovou zkoušku na alkohol, kterou bylo zjištěno 1,90 promile alkoholu v dechu motoristy," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková. Škoda způsobená na vozidle a plotu byla vyčíslena na částku 20 000 korun.

Dopravní policie vyšetřuje také nehodu, která se stala ve večerních hodinách v jedné litvínovské ulici. Tam řidič osobního vozidla při vyjíždění na parkovišti měl poškodit zaparkované auto. Motorista z místa nehody odjel a po chvíli se vrátil zpět. Policisté u něj provedli dechovou zkoušku na alkohol, ta byla pozitivní s výsledkem vyšší než dvě promile alkoholu v dechu.

Řidič hlídce nepředložil žádné doklady pro řízení, prý je ztratil. Na vozidlech vznikla škoda ve výši odhadem 30 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo. Řidič je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru