Řidič srazil na Skupovce chodce a ujel! Policii mohou pomoci záznamy z autokamer
Podle šetření policistů se mělo jednat o osobní vozidlo tovární značky VW Golf 7. řady combi béžové barvy. Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté se obrací na řidiče s žádostí o záznamy z kamer, které mohly zachytit včerejší nehodu ve Skupově ulici v Mostě.

Dopravní policisté vyšetřují okolnosti nehody, ke které došlo včera 10. června mezi 15.00 až 15.15 hodinou v mostecké ulici J. Skupy. Tam řidič osobního vozidla u bloku 84 srazil na přechodu pro chodce muže, který byl nárazem odhozen mimo silnici. "Řidič po nehodě nezastavil a ujel. Podle šetření policistů se mělo jednat o osobní vozidlo tovární značky VW Golf 7. řady combi béžové barvy. Toto vozidlo jelo z ulice Moskevská přes světelnou křižovatku u Prioru do ulice J. Skupy směrem k nemocnici," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Policisté se obrací na řidiče, kteří tou dobou jeli ulicí J. Skupy v protisměru od nemocnice k obchodnímu domu Prior a měli zapnuté palubní kamery, kde je zaznamenána jízda vozu VW Golf, aby tyto záznamy poskytli policii. "Uvítáme i záznamy z ulice Moskevská, kudy vozidlo krátce před nehodou projíždělo. Motoristé mohou zavolat policistům na linku 158 nebo přímo dopravní policii na telefon 735 785 122," dodala Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru