Zákrok proti agresivnímu feťákovi: Inspekce vyhodnotila materiály a rozhodla
Inspekce vyhodnotila veškeré podklady týkající se zákroku v Teplicích
Most

Teplice - Generální inspekce bezpečnostních sborů si od Policie ČR vyžádala veškeré podklady týkající se služebního zákroku policistů v Teplicích, a to včetně obrazových materiálů a předběžného výsledku nařízené soudní pitvy.

Po vyhodnocení shromážděných materiálů policejní orgán GIBS konstatuje, že momentálně nespatřuje v jednání zasahujících policistů trestný čin, není tedy ve věci věcně příslušný, a proto nebude zahajovat úkony trestního řízení.

"Nicméně záležitost i nadále budeme sledovat z veřejně dostupných zdrojů a také se budeme průběžně seznamovat s novými policejními materiály," dodává policejní mluvčí Ivana Nguyenová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru