Na parkovišti u Lidlu ležel na zemi opilý ozbrojený muž. Pak začal být agresivní
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie přišlo oznámení, že na parkovišti u obchodu Lidl leží na zemi nějaký muž. Strážníci na místě zjistili muže, který byl zjevně pod vlivem alkoholu.

Strážníci se muže zeptali, jestli není zraněný a následně ho vyzvali k prokázání totožnosti. Muž nebyl schopný s hlídkou spolupracovat a po chvíli začal strážníky verbálně napadat a začal být agresivní. Strážníci si všimli, že má na opasku velký lovecký nůž.

"Nůž mu odebrali a následně mu byl odebrán ještě další, menší zavírací nůž. Po bezpečnostní prohlídce byl muž převezen přivolanou zdravotnickou záchrannou službou na lékařské vyšetření, kde byla provedena orientační dechová zkouška s výsledkem 3,90 promile alkoholu v dechu," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Lékařem bylo rozhodnuto o umístění do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích, kam byl muž převezen za asistence strážníků.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru