Muž tahal po Mostě kradené kabely. Za pár dní se objevil v celostátním pátrání
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 Městské policie Most oznámil muž, že v ulici Čsl. armády v areálu bývalých kasáren dvě osoby pravděpodobně odcizily měděné kabely. Na místo byly vyslány nejbližší motohlídky strážníků, kteří se spojili s oznamovatelem. Ten uvedl, že dva muži měli odnést z místa nezjištěné množství kabelů a odejít směrem ke čtvrti Zahražany a sdělil hlídkám jejich popis.

Hlídky provedly kontrolu uvedené části se zaměřením na pohyb těchto osob. Po chvíli pak uviděli strážníci muže, o kterém díky místní znalosti vědí, že se jedná o závadovou osobu, která se opakovaně dopouští protiprávního jednání majetkového charakteru.

Muž seděl na zastávce MHD a měl u sebe stočený asi sedm metrů dlouhý kabel. Dalším vyšetřováním pak strážníci zjistili, že je kabel shodný s kabely, které se nacházely na místě, které oznamovatel označil jako místo činu. Muže se všemi poznatky předali na místě hlídce Policie ČR.

Několik dní poté se tento muž objevil na seznamu celostátně hledaných osob Policie ČR. Po druhé hodině ranní strážníci jim dobře známého muže uviděli při kontrolní činnosti v ulici Ludovíta Štúra. Strážníci muže zajistili a předali do rukou Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru