Muži v Mostě obchodovali s pervitinem. Kšeftu s drogami teď udělala konec policie
Muži zásovobali mostecké narkomany. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostečtí policisté z TOXI týmu odhalili tři muže, kteří měli v Mostě distribuovat drogu pervitin.

Muž ve věku 48 let z Mostu měl po dobu několika měsíců v Mostě obstarat a následně prodat za různé finanční částky nejméně v 61 případech přesně nezjištěné množství metamfetaminu různým osobám. I další obviněný je z Mostu a návykovou látku měl 41letý muž předávat zájemci za peníze v Mostě loni i letos. Mostečan ve věku 38 let měl pervitin prodávat loni a předloni osobám z řad toxikomanů nejméně v sedmi případech.

Vyšetřovatel všechny tři Mostečany obvinil z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a stíhá je na svobodě. Za tento trestný čin může soud obviněné potrestat až pětiletým odnětím svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru