Poněkud zvláštní lup: Zloději se do auta na mosteckém sídlišti vloupali pro 33 lahví s pivem
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na policejním oddělení skončili dva podezřelí muži, kteří měli vniknout do zaparkovaného vozidla. K tomu došlo o víkendu krátce po půlnoci v Mostě.

Dvojice měla v mostecké části sídliště Výsluní pod rouškou tmy vniknout bez násilí do stojícího osobního vozu tovární značky Dacia, u kterého mladíci prohledali interiér a následně z něj měli odcizit 33 lahví s pivem a kameru do auta.

Poškozenému majiteli způsobili krádeží hmotnou škodu ve výši 1 430 korun.

"Vrchní inspektor obvodního oddělení Most sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže teprve 18letému mladíkovi z Mostu s ohledem na skutečnost, že byl za podobný skutek již soudem potrestán. Druhý mladý muž je podezřelý z přestupku proti majetku," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Podezřelou dvojici vypátrali mostečtí strážníci krátce po přijatém oznámení. Jak dvojice s lupem naložila, policistům neuvedla.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru