Muži kradli oblečení z balkonů, jeden ze zlodějíčků už měl být ve vězení
Ilustrační foto
Most

Most - V ranních hodinách oznámila na linku 156 žena, že vidí, jak trojice mužů vnikla na balkon a pravděpodobně zde odcizili nějaké oblečení. Na místo byly vyslány nejbližší motohlídky strážníků a operátor kamerového systému zahájil monitorování okolí.

Po chvíli uviděl muže odpovídající popisu oznamovatelky, kteří utíkali směrem do parku Střed. Informoval strážníky o jejich pohybu a ti muže zajistili. Strážníci při šetření nalezli věci odcizené z balkonu, které později poznala jejich majitelka.

Strážníci na místo přivolali policisty Policie ČR. Ti provedli lustraci uvedených osob, při které bylo zjištěno, že na jednoho ze zajištěných mužů je vydán příkaz k zatčení z důvodu nástupu výkonu trestu odnětí svobody. Policisté si celou událost se všemi poznatky na místě převzali k dalšímu šetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru