Strážníci v mosteckých ulicích vypátrali tři osoby v hledáčku policie
Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci prováděli kontrolní činnost v lesoparku Šibeník a přilehlém okolí zaměřenou na dodržování obecně závazných vyhlášek, veřejného pořádku a pohybu závadových osob, když si všimli muže, který ležel nehybně na lavičce.

Strážníci muže probudili a zjistili, že je v pořádku a s hlídkou komunikuje. Strážníci následně provedli perlustraci, při které bylo zjištěno, že po muži pátrá Policie ČR, a se všemi poznatky ho předali policistům Policie ČR.

Pěší hlídka strážníků prováděla kontrolní činnost v parku Střed, kde strážníci uviděli muže, o kterém se domnívali, že je na seznamu hledaných osob. To se potvrdilo záhy při ověřování jeho totožnosti, kdy strážníci zjistili, že se jedná o celostátně hledanou osobu. Hledaného muže strážníci předali na místě hlídce Policie ČR.

Policií hledanou ženu zajistili strážníci, když v nočních hodinách na ulici křičela na svého partnera, do rozepře muže a ženy se po chvíli zapojila také tchyně. Strážníci na místě uklidnili situaci a při kontrole totožnosti účastníků hádky zjistili, že je mladší žena na seznamu osob, po kterých pátrá Policie ČR. Strážníci ženu předali do rukou Policie ČR. Při zákrocích nebyly použity donucovací prostředky, nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru