Mladík na kruháku prudce zabrzdil, přepadl přes motorku a zranil se. V nemocnici skončila i mladá řidička
Ilustrační foto
Most

Most - O víkendu policisté vyjížděli ve večerních hodinách ke dvěma nehodám, při nichž došlo ke zranění osob. Na mostecké ulici Chomutovská jel motocyklista, který u kruhového objezdu zabrzdil a přepadl přes motocykl na vozovku. Mladík byl se zraněním převezen do nemocnice. Na stroji vznikla hmotná škoda ve výši cca 10 tisíc korun.

"Ve zdravotnickém zařízení skončila i mladá řidička. Ta jela na silnici I/28 ve směru na Louny a v zatáčce vjela do protisměru, kde narazila do travnatého příkopu. Škoda na vozidle a dopravním značení činí odhadem 53 tisíc korun. Okolnosti obou nehod šetří dopravní policie v Mostě?ů uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru