Velké očkovací centrum v Mostě končí! Pro vakcíny už budete muset do nemocnice
Ilustrační foto: Krajská zdravotní
Most

Most - Očkovací centra pro aplikaci vakcín proti nemoci COVID-19 v budově ČVUT v Děčíně, v budově Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a v mostecké sportovní hale končí.

Očkování bude i v těchto městech nadále probíhat v nemocnicích Krajské zdravotní, a.s. Očkovací centrum v ústeckém obchodním centru Forum od 30. srpna mění provozní dobu.

„Přesun očkovacích míst z velkokapacitních center zpět do nemocnic ve městech jsme avizovali již při zahájení jejich provozu v dubnu. Nyní tak dokončujeme proces, jehož cílem bylo postupně vrátit prostory sportovních a výstavních hal pro jejich původní užití,“ připomenul Ing. Petr Severa, krajský koordinátor očkování proti onemocnění COVID-19.

„Éra velkokapacitních očkovacích center skončila. Nyní v rámci naší strategie přecházíme na očkování v nemocnicích a využívání mobilních očkovacích týmů a takzvaného očkobusu,“ doplnila hlavní hygienička Krajské zdravotní Mgr. Dana Vaculíková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru