Cestující kopl do dveří autobusu. Nelíbilo se mu, že nemůže jet jeho kamarád bez respirátoru
Ilustrační foto.
Most

Litvínov - Hamerští policisté odhalili totožnost muže, který měl na Litvínovsku poškodit autobus městské hromadné dopravy.

Muž ve věku 27 let se měl tento měsíc ve večerních hodinách nejprve dohadovat s řidičem, který nechtěl vpustit do autobusu jeho kamaráda, neboť ten mimo jiné neměl respirátor. "Poté, co vystoupil z autobusu předními dveřmi, měl úmyslným kopem rozbít skleněnou výplň zavírajících se předních nástupních dveří u zde stojícího vozu. K události došlo na zastávce v obci Horní Jiřetín při nastupování cestujících do prostředku městské hromadné přepravy," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Policisté obvodního oddělení Hamr mladému muži z obce na Mostecku sdělili tento týden podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Poškozená společnost odhadla způsobenou škodu na předběžnou výši 15 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru