Vraždu starší ženy má na svědomí její spolubydlící, hrozí mu dvacet let vězení
Ilustrační foto
Most

Chomutov - Ve středu ráno přijali policisté oznámení o možném úmrtí starší ženy v Chomutově. Podezření se bohužel potvrdilo, případ si převzali krajští kriminalisté pro podezření ze spáchání násilného trestného činu, k objasnění příčiny smrti byla nařízena soudní pitva.

Tou bylo potvrzeno, že k úmrtí ženy došlo v souvislosti se zaviněným jednáním další osoby, paralelně se rozběhlo pátrání po 23letém spolubydlícím oběti. Už dvě hodiny od přijetí oznámení policisté podezřelého muže, který už byl v minulosti za násilnou trestnou činnost několikrát odsouzen, zadrželi.

"Včera odpoledne ho vyšetřovatel obvinil ze zvlášť závažného zločinu vraždy a zaslal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného, kterému v případě uznání viny hrozí až dvacetiletý trest odnětí svobody, do vazby," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru