Mostečan ukradl ze střechy úřadu klimatizace, rozebral je a odnesl do sběru
Klimatizace. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže, poškození cizí věci a zatajení věci 28letého muže Mostu. Ten měl dle policistů v Mostě vylézt na požární žebřík u jednoho objektu, dostal se na střechu a tam měl odcizit dvě venkovní klimatizační jednotky v hodnotě 32 tisíc korun.

Klimatizace ještě na místě rozebral a jejich části odnesl zpeněžit do sběrny druhotných surovin. Při tomto jednání poškodil elektroinstalaci, venkovní čidlo, fasádu, střešní krytinu, hromosvod, okno a další zařízení v celkové výši 51 tisíc korun.

"Muž má na svědomí i další trestnou činnost. V parku v Mostě si měl ponechat peněženku známého, když využil jeho indispozice poté, co poškozenému vypadla z kapsy. V portmonce bylo 19 tisíc korun, které si muž ponechal a utratil je. Do třetice se měl Mostečan vloupat spolu s 38letým mužem z Litoměřic za užití násilí do zaparkovaného auta, u kterého rozbili okno a poté vnitřní část vozu prohledali. Nic se jim asi nehodilo a hmotnou škodu způsobili poškozením vozidla. Muž z Litoměřic čelí obvinění z přečinu krádeže ve spolupachatelství. Už v minulosti byl za krádež potrestán," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru