AKTUÁLNĚ: Při nehodě malého letadla u Mostu zemřeli dva lidé
Ilustrační foto.
Most

Most - Dva lidé zemřeli při nehodě malého letadla na letišti mezi Mostem a Braňany. Neštěstí se stalo v pátek odpoledne. Na místě jsou záchranáři. Havárii našemu deníku potvrdila mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Agentura JV Press uvedla, že při nehodě zemřel pilot a nezletilý pasažér. Mělo jít o vyhlídkový let. Událost agentuře potvrdil mluvčí zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

"V 15.45 hodin jsme přijali oznámení o pádu malého motorového letadla v katastru letiště Braňany, musím potvrdit úmrtí dvou osob," uvedla našemu serveru mluvčí Policie ČR Alena Bartošová. Policisté při vyšetřování spolupracují s Ústavem pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod.

Proč k nehodě došlo, je nyní předmětem dalšího zkoumání.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru